Оголошення про оскарження рішення виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області
опубліковано 26 березня 2024 року о 16:50

Оголошення про оскарження рішення виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області від 31.08.2023 № 171 «Про затвердження Положення про складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду, що проживають на території Іларіонівської селищної ради, та форми акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду» 

Дніпропетровським окружним адміністративним судом розглядається справа № 160/33319/23 за позовом позивача 1: Чабаненко Микола Миколайович (вул.Зелена, 3, с.Дерезувате Дніпропетровська область, Синельниківський район, 52510), позивача 2: Чабаненко Микола Миколайович (вул. Зелена, 3, с.Дерезувате, Дніпропетровська область, Синельниківський район, 52510) до виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області про визнання протиправним та нечинними окремих положень рішення виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області від 31.08.2023 № 171 «Про затвердження Положення про складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду, що проживають на території Іларіонівської селищної ради, та форми акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду».

Позивач 1 Чабаненко Микола Миколайович

Позивач 2 Чабаненко Микола Миколайович просять суд:

визнати протиправним та нечинними окремі положення рішення, а саме:

- пункт 7 - в частині, що передбачає використання при встановленні факту здійснення догляду “Індикаторів оцінки виконання дій по самообслуговуванню”, які викладені у додатку до цього Положення;

- пункт 7 - в частині, що передбачає підтвердження під час обстеження факту спільного проживання;

- пункт 7 - в частині, що передбачає перевірку під час обстеження даних, зазначених особою в заяві та документах;

- пункт 9 - в частині, що передбачає відмову у видачі акту у разі непідтвердження факту спільного проживання або непідтвердження достовірності даних, зазначених особою в заяві та документах.

- Додаток “Індикатори оцінки виконання дій по самообслуговуванню” - повністю.

Підготовче засідання у справі № 160/33319/23 призначено на 02 квітня 2024 року о 10:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4 зала судових засідань 9. Про наступні судові засідання можливо дізнатись з інформації розміщеної на вебсайті "Судова влада".




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux